سئو کار سایت

بهترین سئو کار سایت

سئو کار سایت

بهترین سئو کار سایت

سئو سایت خود را از ما بخواهید

طبقه بندی موضوعی

سئو چیست؟

يكشنبه, ۹ آبان ۱۴۰۰، ۱۲:۵۴ ب.ظ

سئو چیست

آشناییت ما با سئو

مسلما اگر با دنیای تکنولوژی و اینترنت کمی آشناییت داشته باشید، کلمه سئو به گوشتان خورده است. روزانه بیش از میلیون ها محتوا در اینترنت و فضای مجازی پخش می شود که هر کدام نسبت به دیگری امتیاز بیشتری دارد و در راس خبر ها قرار دارد. نکته اینجاست که نحوه امتیازدهی و رتبه بندی این محتوا ها چگونه است؟ بر چه اساسی محتوای یک سایت در مقایسه با محتواهای دیگر در ارجعیت قرار می گیرد؟ در نهایت نقش سئو در طی کردن این مراحل چیست؟ اگر علاقه دارید که درباره سئو، انواع آن و همچنین درباره تاثیرات سئو و اهداف سئو در بستر اینترنت، اطلاعات بیشتری کسب کنید پیشنهاد ما این است که در ادامه مسیر با ما همراه باشید.

سئو چیست

سئو چیست؟

بهینه سازی موتور های جستجو یا به اختصار سئو SEO (Search Engine Optimization)، به طور کلی یعنی راه و روشی حرفه ای، که افرادی متخصص برای افزایش رتبه سایت و ارتقای آن در اینترنت پیش می گیرند. شاید تصور کنید سئو بطوری برای دور زدن موتور های جستجو یا فعالیت های مخالف با اخلاق باشد اما تکنیک های سئو بطور کاملا حرفه ای و علمی صورت می گیرد. در واقع می توان گفت تغییر سیاست های یک وب سایت و استراتژی آن در مقابل موتور های جستجو، معنی کامل تری از سئو باشد که کاملا به صفحه سایت و افزایش اهمیت آن در نتایج جستجو، مربوط است. شاید خیال کنید سئو مراحل ساده ای باشد، اما سئو آنچنان ساده نیست چرا که نیازمند علم و دانش پیش از قبل و از همه مهم تر صبر است. با توجه به پیشرفت تکنولوژی، موتور های جستجو بصورت متناوب در حال ایجاد تغییر در الگوریتم های امتیازدهی هستند که این مورد باعث می شود غیر قابل پیش بینی باشد، در نتیجه الزامی است که متخصصین سئو همواره خود را بروز نگه داشته و اطلاعات خود را در زمینه سئو گسترش دهند.

سئو چیست

سئو چطور شروع شد؟

نخستین موتور های جستجو در سال 1993 فعالیت خود را شروع کردند، که می توان به برخی از آن ها مانند AliWeb، JumpStation، W3Catalog، Yahoo و... اشاره کرد. مردم آن زمان به موتور های جستجو بعنوان یک فهرست از مطالب و عناوین نگاه می کردند  که سئوی اولیه بر روی این جستجوگر ها بر اساس حروف الفبا بود. برای مثال صفحاتی با نام AAA در رتبه نخست این فهرست قرار داشتند. بعد مدتی موتور های جستجو گر پیشرفت هایی را تجربه کردند و به تعداد آن ها افزوده می شد، این در حالی بود که علاوه بر تعداد، الگوریتم های رتبه دهی آن ها هم پیشرفت و افزایش می یافت، بطوری که کم کم حروف الفبا جای خود را به متراکم بودن کلمات کلیدی یعنی تعداد دفعات استفاده از کلمه کلیدی در یک صفحه نسبت به کل کلمات آن صفحه، و همچنین تگ ها یا برچسب هایی (key-words) که برای فهم بیشتر صفحات بکار می رفت، دادند. در همین مسیر، سئو برای بیشتر دیده شدن صفحات، افزایش امتیاز صفحات و بیشتر دیده شدن آن ها، فعالیت خود را آغاز کرد و متخصصین سئو به دنبال روش های، چه اخلاقی و چه غیراخلاقی جهت رسیدن به اهدافشان بودند. در سال 1996 مجله ای توسط نیویورک تایمز منتشر شد با عنوان روش های غیر اخلاقی متخصصین سئو برای افزایش رتبه سایت که متخصصین استفاده می کردند، و آن را بطور کامل شرح داده بود. در این مجله گفته شده است که مهندسین سئو چگونه به راحتی با استفاده از کلمات کلیدی پنهان شده در پشت سایتی که خودشان در هنگام ساخت، آن ها را قرار داده اند، باعث بیشتر دیده شدن در موتور های جستجوگر می شد و در نتیجه رتبه بندی آن سایت نیز افزایش می یافت. با توجه به مطالب گفته شده، سئو در ابتدا با استفاده از کلمات کلیدی خاص کار آنچنان دشواری نسبت به دنیای امروزی نبوده و همچنین روش های سئو غیر اخلاقی در آن زمان، برای بهتر شدن رتبه سایت در فهرست موتور های جستجوگر تضمین شده بود. اما امروزه الگوریتم های موجود در سئو بسیار پیچیده تر و سخت تر از قبل شده اند که به همین خاطر متخصصین سئو همواره در حال افزایش اطلاعات خود در این باره هستند که چگونه می توان با روش های کاملا علمی و اخلاقی رتبه بندی سایتی را در صفحات جستجو بالا بیاورند، این دو مبحث سئو و متخصصین سئو همیشه همانند انیمیشن موش و گربه به دنبال یکدیگر در حرکت هستند!

سئو چیست

سئو چه اهدافی دارد؟

اصلی ترین هدف سئو، دست یافتن یک سایت به رتبه نخست موتورهای جستجوگر با توجه به جستجو های صورت گرفته توسط کاربران و ارتباط صفحات نسبت به یکدیگر، است. مراحل جستجو کردن، کلمات کلیدی وارد شده توسط کاربر، صفحات ابتدایی نمایش داده شده، میزان ارتباط با موضوع جستجو شده، دارای مزایایی برای کاربر است که سریع تر به اطلاعات دلخواه خود برسد و همچنین برای موتور جستجوگر که اعتماد بیشتری از کاربر جلب کند چرا که الگوریتم های سئو در آن مرتبط ترین اطلاعات را نمایش می دهند. اگر بخواهیم بصورت تیتر وار اهداف سئو را بیان کنیم، می توان گفت:

  • تاثیر بسزا بر میزان بازدید سایت

  • ایجاد برندینگ

  • افزایش قابل توجه ترافیک سایت

  • رتبه بهتر در صفحات جستجو

  • افزایش فروش محصولات برای فروشگاه های آنلاین

  • بهترین ابزار برای تبلیغات گسترده

سئو چیست

نکته کلیدی در سئو

پس از آن که سئو در مسیر افزایش رتبه بندی سایت ها در نتایج جستجو های طبیعی، قرار گرفت، باعث فرآیندی شد که علاوه بر دانش، نیازمند زمان برای اجرای الگوریتم های خود شد. یکی از سرمایه گذاری های اولیه در سئو و بهینه سازی سایت برای موتور های جستجوگر، زمان است. با توجه به این که استفاده از کلمات کلیدی چگونه است یا به چه مقدار است و الگوریتم های در نظر گرفته برای آن ها، سئو شدن آن می تواند روز ها یا هفته ها و یا حتی ماه ها طول بکشد. البته یکی از ویژگی های سئو همین موضوع است که گرچه زمان نه چندان درازی باید صبر کرد، اما در درازمدت سئو تاثیرات خود را روی رتبه بندی سایت و بهبود آن خواهد گذاشت و باعث افزایش میزان بازدیدکنندگان خواهد شد. یکی از عوامل مهم در بالا بودن رتبه در موتور های جستجوگر این است که طبق آمار در صفحه اول جستجوی گوگل، سه نتیجه طبیعی نخست که در راس لیست قرار دارند 58.4 درصد از کلیک ها را به خود جذب می کنند! پس رقابت سایت ها و مخصوصا فروشگاه ها در سئو و بالا بردن رتبه خود در نتایج جستجو، عجیب نیست چرا که رسیدن به رتبه اول تا سوم در نتایج جستجو امری بسیار مهم در اهداف سئو به حساب می آید. به عنوان نمونه کلمه کلیدی (بیمه خودکار) نزدیک به 1.5 میلیون جستجو در گوگل، در زمان یک ماه را دارد، در نتیجه 3 رتبه اول 58.4 بازدیدکنندگان را به خود اختصاص می دهند و این در حالی است که رتبه نخست به تنهایی 36.4 درصد از بازدید ها را دارا است. در فروشگاه های آنلاین، سئو امری ضروری است چرا که میزان بازدیدکنندگان و کاربران با میزان مشتری های آن فروشگاه رابطه ای مستقیم دارند.

سئو چیست

کارکرد سئو چگونه است؟

نمایش مرتبط ترین و مفید ترین نتایج توسط موتور های جستجو، هدفی مشترک بین آن هاست. شما با سرمایه گذاری روی سئو و رعایت روش های سئو در پی این هستید که محتوای سایت خود را بیشتر به موتور های جستجو معرفی کنید تا در نتیجه ی جستجوی کاربران، بیشترین ارتباط محتوایی با خواسته کاربر را داشته باشید. کارکرد سئو در هر موتور جستجو متفاوت است و با توجه به الگوریتم ها و روش های آن ها می تواند متغیر باشد. برای بهبود رتبه در گوگل باید به الگوریتم های آن و ویژگی های سئو در گوگل آشنا باشید، اگر میخواهید ویدیو یا محتوای چند رسانه ای خود را در یوتیوب رتبه دهید، باید با الگوریتم های یوتیوب آشنا باشید و طبق روش های آن عمل کنید، پس می توان نتیجه گرفت سئوی هر موتور جستجو با دیگری یکسان نیست و نیازمند روش های اختصاصی خود است. عملکرد سئو نیز در مواردی مانند این که دو سایت جدا از هم، محصول یکسانی را بفروش می رسانند کاملا مشهود است، به این صورت که اگر سئوی یکی از این دو سایت کارکرد بهتری داشته باشد نتیجه آن فروش بیشتر فروشگاه، محبوبیت و اعتمادسازی بیشتر است که این موضوع به درک مفهوم سئو کمک می کند. سئو یک فرآیند پویا و همیشه در حال تغییر است!

سئو چیست

با 3 ضلع اصلی سئو آشنا شوید!

  • کمپانی های دارنده موتور جستجو: وظیفه پاسخ دادن به پرس و جو های انجام شده توسط کاربر و نمایش اطلاعات با توجه به سئوی انجام شده روی آن ها، را بر عهده دارند.

  • شرکت های بهینه ساز موتور های جستجو: شرکت هایی هستند که با استفاده از الگوریتم ها و مهارت های خاصی در تلاش هستند تا سئو و رتبه سایت های مورد نظر خود را در صفحات جستجو افزایش بدهند.

  • جستجوکنندگان در موتور های جستجو: کاربران عادی ای که در موتور های جستجو به دنبال اطلاعات دلخواه خود هستند.

دلیل حجم زیاد تمرکز ها روی سئو چیست؟

امروزه ارزش سئو با گذر زمان بیشتر و بیشتر می شود، روزانه میلیون ها کاربر بدنبال نتایج دلخواه، پاسخ سوالات خود، راه حلی برای مشکلات خود، یادگیری و آموزش، بررسی اخبار و... هستند که سعی می کنند از طریق موتور های جستجو مانند گوگل استفاده کنند. با استفاده از روش های سئو و بهینه سازی سایت خود می توانید بازدید خود را چندین برابر کنید و در نتیجه اعتماد بیشتری برای مخاطبین بوجود می آید. سئوی سایت روشی سود بخش برای جذب کاربر است چرا که کسی برای حضور در نتایج جستجوی گوگل هزینه ای پرداخت نمی کند و همچنین این موضوع برای کاربران هم صدق می کند. چه تبلیغی از این بهتر که بدون هزینه های زیاد، کاربر با جستجوی موضوع خود، سایت شما را در لیست نخست گوگل تماشا کند و از محتوای شما استفاده کند. به هر میزان که اصول سئو رعایت شود و محتوای شما در موتور های جستجو رتبه بهتری بگیرند، احتمال موفقیت شما در زمینه دلخواهتان بیشتر می شود، در نتیجه اگر در پی برندسازی، یافتن مشتری هدفمند و کاهش هزینه های بازاریابی هستید، سئو را جدی بگیرید! حال افزایش حجم مخاطبین با توجه به موضوع سایت یا محتوای شما می تواند تاثیرات مختلفی داشته باشد که شما می توانید در بخش (اهداف سئو چیست؟) با آن ها آشنا شوید و همچنین در ادامه به موارد دیگر اشاره می کنیم:

  • معرفی محصولات به کاربران بی نهایت

  • معرفی خدمات به گاربران بی نهایت

  • افزایش میزان معروف بودن و در نتیجه اعتماد سازی

  • تاثیر سئو روی میزان ورودی سایت شما

سئو چیست

با انواع سئو آشنا شویم!

سئوی اصولی و علمی که باعث تأثیرات موفقیت آمیز شود دارای بخش های مختلفی است که در ادامه آن ها را بررسی می کنیم:

  • سئوی تکنیکال (Technical SEO)

  • سئوی داخلی (On Page SEO)

  • سئوی خارجی (Off Page SEO)

سئو چیست

سئوی تکنیکال یا Technical SEO

سئوی تکنیکال یا سئوی فنی در واقع روش های هستند برای بهبود بخش های فنی و تکنیکی یک سایت که در رتبه دهی موتور های جستجو تأثیر بسزایی دارند چرا که این بخش از سئو مربوط به معرفی و شناساندن هر چه بیشتر محتوای سایت و همچنین افزایش سرعت بررسی برای موتور های جستجو است. به جرات میتوان گفت رکن اصلی و دلیلی برای موفقیت یک سایت، توجه به استاندارد های سئو هنگام طراحی و کدنویسی آن است. موضوعاتی مانند بهینه سازی سایت برای موبایل، رعایت استانداردهای HTML هنگام کد نویسی، افزایش سرعت بارگذاری صفحات، نشانه گذاری استاندارد و... را می توان از مهمترین فاکتورهای سئوی تکنیکال دانست. اگر بخواهیم ساده تر بیان کنیم، سئوی فنی به موتور های جستجو کمک می کند سایت شما را سریع تر و راحت تر پیدا کنند و محتوای آن را با سرعت بیشتری تجزیه و تحلیل کنند. هدف اصلی سئوی فنی، همانطور که از نامش پیداست، بهینه سازی و بروز نگه داشتن هر چه بیشتر زیر ساخت سایت با تکنولوژی روز دنیاست.

سئو چیست

سئوی داخلی یا On Page SEO

تمامی مواردی که به محتویات سایت شما مانند متن ها، تصاویر، کدنویسی ها، دسته بندی ها، پیوند ها و... مربوط است و در کل هرچیزی که در سایت خود قرار می دهید و بارگذاری می کنید سئوی داخلی به حساب می آید. سئوی داخلی بیشترین کنترل را از سوی شما دارد و همچنین بیشترین تلاش ها جهت بهینه سازی و تاثیرگذاری بیشتر در این بخش انجام می گیرد، چرا که هر تغییری در محتوای سایت شما باعث می شود تا موتور های جستجو دیدگاه خود را نسبت به شما تغییر بدهند و در نتایج جستجوی خود به شما رتبه متفاوتی بدهند، پس بسیار مهم است که قبل از سئوی خارجی به سئوی داخلی خود بپردازید و آن را بصورت اصولی و علمی انجام دهید زیرا هرچه محتوای شما بهینه تر باشد، ادامه مسیر برای رتبه بهتر در موتور های جستجو، هموار تر است.

سئو چیست

سئوی خارجی یا Off Page SEO

در سئوی خارجی بر خلاف سئوی داخلی که کنترل مستقیم روی بهینه سازی محتوای سایت وجود داشت، تمامی راه های بهینه سازی و ارتقای سایت در خارج از وب سایت شما انجام می گیرد، که توسط متخصصین سئو فقط قابل اداره است و نمی توان آن را تغییر داد که البته تاثیر قابل توجهی روی امتیاز دهی سایت شما دارد و کمک شایانی جهت بیشتر دیده شدن توسط موتور های جستجو، می کند. اصلی ترین رکن سئوی خارجی، یافتن پیوند دهندگان یعنی پیوند صفحات دیگر که به سایت شما اشاره می کند، است و در ارکان بعدی به روش هایی که به خارج از سایت در جهت بهینه سازی موتور های جستجو مربوط است، می پردازد. از موارد مهم در سئوی خارجی می توان به لینک سازی، ساخت بک لینک و فعالیت در فضای مجازی نیز اشاره کرد.

سئو چیست

دانستنی های جالب مربوط به سئو

  • در هر ثانیه بیش از 63000 جستجو در گوگل انجام می شود.

  • سئو و بازاریابی محتوا مهمترین روش بازاریابی توسط 61 درصد از کسب و کار های دنیا شناخته شده است.

  • 41 درصد از هزینه های بازاریابی در کمپانی های بزرگ در فضای اینترنتی صورت می گیرد.

  • جستوجو هایی که به کسب و کار های محلی اشاره دارند در گوگل 46 درصد است.

  • نرخ تبدیل مخاطب و کاربر به مشتری و هزینه های سئو با روش های دیگر ارزان تر است.

سئو چیست

منظور از کلاه های سئو چیست!؟

کلاه های سئو اشاره به تکنیک های مورد استفاده در سئو دارد که به سه بخش تقسیم می شوند:

  • سئوی کلاه سفید

  • سئوی کلاه خاکستری

  • سئوی کلاه سیاه

سئو چیست

سئوی کلاه سفید چیست؟

سئوی کلاه سفید به مجموعه تکنیک ها و استراتژی هایی گفته می شود که از روش ها و الگوریتم های موتور جستجو به درستی و مطابق قوانین آن ها پیروی می کنند، که این تکنیک ها اصولی ترین و مطمئن ترین روش ها هستند. البته تنها نکته حائز اهمیت این است که تکنیک سئوی کلاه سفید نیازمند صبر و پشتکار زیاد است چرا که از روش های دور زدن یا فریب دادن موتور های جستجوگر پیروی نمی کند اما با اجرای بلند مدت آن و رعایت قوانین موتورهای جستجوگر می توان نتایج قابل توجهی در رتبه بندی سایت دریافت کرد.

سئو چیست

سئوی کلاه سیاه چیست؟

سئوی کلاه سیاه تکنیکی است با استفاده از الگورتیم های بهینه سازی سایت و کسب سریع رتبه های بالا در نتایج جستجو، که این استراتژی علاوه بر متضاد بودن با قوانین موتور های جستجو، با اصول اخلاقی نیز در تضاد است، چرا که با فریب، بازی یا دستکاری موتورهای جستجو باعث بهتر دیده شدن سایت و در نتیجه کسب جایگاه های بهتر در نتایج می شود. گفتنی است این تکنیک خطراتی در پی خواهد داشت چرا که مورد قبول موتور های جستجو نیست، به عنوان مثال می توان به پاک شدن شما از اطلاعات پایگاه های داده در اینترنت و پرداخت هزینه هایی به عنوان جریمه اشاره کرد.

سئو چیست

سئوی کلاه خاکستری چیست؟

سئوی کلاه خاکستری چیزی مابین دو مورد قبلی است، یعنی سئوی انجام شده و تکنیک های مورد استفاده در بعضی موارد به قوانین مورد تأیید موتورهای جستجو و اصول اخلاقی کاملا پایبند است اما بخشی دیگر از تکنیک های سئو با قوانین و اصول اخلاقی در تضاد است که اینگونه عمل کردن باز هم مورد تأیید موتور های جستجو نیست و خطرات قبلی را در پی خواهد داشت.

سئو چیست

سخن پایانی

برای موفقیت و به ثمر رساندن تلاش های خود باید با آگاهی بیشتر در مسیر قدم بردارید و روش های درستی را در پیش بگیرید. رشد و پیشرفت در زمینه اینترنت و فضای مجازی نیازمند سئوی قوی و همچنین محتوای تاثیرگذار است که برای این کار باید به خلاقیت، صبر و پشتکار زیاد تکیه کرد و هرچقدر بیشتر روی سئو وقت بگذارید، نتایج مثبت آن را خواهید دید اما اگر روش های سریع و غیرقانونی را در پیش بگیرید، تلاش های خود در جهت تولید محتوا بیهوده خواهد بود چرا که موتور های جستجو مخالف این روند هستند و شما را از دید کاربران مخفی می کنند و همچنین باعث از دست دادن مشتری ها و مخاطبین خود می شوید.

خوشحال می شویم انتقادات، پیشنهادات و دانسته های خود را برای ما بنویسید.

  • seo kar seo kar

تعریف سئو

سئو

سئو چیست

سئو یعنی چه

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی