سئو کار سایت

بهترین سئو کار سایت

سئو کار سایت

بهترین سئو کار سایت

سئو سایت خود را از ما بخواهید

طبقه بندی موضوعی

گوگل amp
آیا تا به حال از صبر کردن برای لود شدن یک صفحه وب منصرف شده اید؟ طبق آمار اغلب مردم از بازدید صفحاتی که لود شدن آن ها بیش از 3 ثانیه طول می کشد، منصرف می شوند. فناوری AMP برای لود شدن سریع تر صفحات وب سایت ها در دستگاه های با صفحه کوچک مانند تلفن همراه استفاده می شود. در ادامه ما به بررسی چیستی AMP و مزایا و معایب این فناوری می پردازیم.

چرا AMP؟

کلمه AMP بر گرفته شده از عبارت Accelerated Mobile Pages است که در فارسی « صفحات شتاب دار موبایل » معنا می شود.

طرح AMP در واقع یک مقیاسی از کد نویسی است. AMP وب سایت را خلاصه کرده و در قالب Html در می آورد. هدف AMP سبک کردن کد های وب سایت ها است تا صفحات وب سایت با سرعت بالاتری نمایش داده شوند.

AMP به زبان ساده یعنی بهینه سازی وب سایت ها و حفظ سبک و طرح برای نمایش در دستگاه های تلفن همراه.

در سال 2015 به دلیل تغییر عادات مردم در استفاده از کامپیوتر شخصی و روی آوردن به تلفن همراه جهت وب گردی و همچنین سرعت کند بسیاری از صفحات وب و بهینه نبودن آن ها برای بارگذاری در موبایل ها، فناوری AMP معرفی شد تا سهولت استفاده از صفحات وب در تلفن های همراه را رقم بزند.

 

چگونه AMP لود شدن وب سایت را سرعت می بخشد؟

AMP با حذف موارد اضافی و غیر ضروری از کد صفحه وب سایت و سبک سازی آن، سرعت لود شدن صفحه را بالا می برد.

از جمله مواردی که باعث ایجاد وقفه در بارگذاری می شوند، افزونه ها، تصاویر حجیم، و صفحات چندگانه در کنار جاوا اسکریپت و انواع اسکریپت های مشابه هستند. AMP با حذف یا خلاصه کردن مواردی از این قبیل زیر ساخت صفحه را بهبود می بخشد و سرعت لود شدن صفحه را زیاد می کند.
تسریع با amp

طبق بررسی ها بارگذاری 70 درصد از صفحات معمولی سطح وب حدود 7 الی 10 ثانیه طول می کشد؛ ولی صفحات بهینه شده با AMP سرعت لود شدنشان نزدیک به یک ثانیه است.

سرعت لود شدن صفحات برای کسب و کار ها بسیار مهم است. 47 درصد کاربران انتظار دارند که وب سایت در کمتر از 2 ثانیه بارگذاری شود و 40 درصد آن ها اگر زمان بارگذاری بیشتر از 3 ثانیه شود، از مشاهده وب سایت صرف نظر می کنند.

 

مزایای AMP

سرعت بارگذاری سایت، میزان بازدید و رتبه سایت در موتور های جستجو رابطه مستقیمی دارند. هرچه سرعت بارگذاری سایت شما بیشتر باشد، بانس ریت (Bounce Rate) سایت شما تا حد خوبی کم می شود و طبعا کاربر از صفحات بیشتری از سایت شما بازدید می کند.

مزیت های دیگری از AMP وجود دارد که برخی از آن ها را باهم بررسی می کنیم:

  1. سرعت لود افزایش پیدا می کند.

هیچکس از کشت و گذار در سایتی که سرعت بارگذاری صفحاتش پایین است، حتی اگر بهترین و مفید ترین محتوا را در سایت خود داشته باشید، لذت نمی برد. شما نباید انتظاری از مخاطب داشته باشید که بیشتر از  حد معمول برای لود شدن سایت شما صبر کند.

  1. ترافیک سایت افزایش پیدا می کند.

صفحات AMP جزوی از دسته نتایج ارگانیک هستند. در صفحه سرچ گوگل صفحاتی که از AMP استفاده می کنند، دارای یک لوگوی صاعقه در کنار نام خود هستند. همین لوگو خود عاملی برای ترغیب شخص برای کلیک بر روی لینک سایت شما است.

  1. رتبه بندی سایت افزایش می یابد.

با توجه به این که نرخ تبدیل سایت یا Conversion Rate با رتبه بندی سایت ارتباط مستقیمی دارد؛ AMP با افزایش نرخ تبدیل سایت، رتبه سایت را بالا می برد. همچنین این را در نظر داشته باشید که میزان رضایت کاربر از سایت روی احتمال ثبت نام یا خرید کاربر تاثیر می گذارد.
amp مزایا

  1. نمایش تبلیغات بهینه می شود.

هدف بیشتر صاحبان وب سایت ها از تاسیس وب سایت، نمایش تبلیغات است. برخی از وب سایت در ابتدای ورود به سایت شما را با سیلی از تبلیغات رو به رو می کنند، حالا تصور کنید این حجم تبلیغات در گوشی موبایل نمایش داده شود؛ به احتمال خیلی زیاد کاربر دکمه برگشت را می زند و از صفحه خارج می شود. باAMP می توان این مشکل نیز را حل کرد. AMP یا تبلیغات را کم می کند و یا نوع نمایش آن را سازگار با با دستگاه کاربر می کند.

  1. با AMP تحلیل کنید.

AMP ابزاری برای تحلیل در اختیار شما قرار می دهد تا بتوانید مکان ورود کاربر، صفحه بازدید شده توسط کاربر و مدت زمان حضور کاربر در سایت را بررسی یا Track کنید. نمایش نرخ کلیک، نرخ تبدیل، تعداد بازدید کننده ها، بازدید کننده‌ های جدید یا قدیمی و ... از کاربرد های دیگر این ابزار است.

 

معایب  AMP

گوگل این صفحات را با واسطه به دست کاربر می رساند و مانع رسیدن کاربر به صفحه اصلی می شود. مثلا فرض کنید بر روی یک لینک AMP کلیک می کنید. وارد صفحه می شوید و سپس بر روی یک لینک دیگر داخل همان صفحه کلیک می کنید. در این جا مشکل به وجود آمده این است که وقتی شما برای دومین بار وارد یکی از صفحات آن سایت می شوید، آنالیتیکس شما را کاربری در نظر می گیرد که از یک سایت دیگر (کش گوگل) وارد سایت شده است نه از طریق صفحه سرچ. به همین دلایل مشکل در آمار های تحلیلی به وجود می آید.

AMP باعث اعمال محدودیت بر کد نویسی HTML می شود. این محدودیت از طرفی باعث افزایش سرعت بارگذاری سایت می شود ولی از طرفی دیگر ممکن است مشکلاتی را برای کد نویسان به وجود بیاورد.

 

فعال‌سازی AMP در وردپرس
ورد پرس amp

با انجام مراحل زیر می توانید AMP را برای وبسایت وردپرس خود فعال کنید.

  1. به سایتwordpress.org مراجعه کنید.
  2. بر روی تب plugin کلیک کنید.
  3. WPForms را در باکس سرچ تایپ کنید و جستجو کنید.
  4. بر روی پلاگین Contact Form by WPForms – Drag & Drop Form Builder for WordPress کلیک کنید و آن را نصب کنید.
  5. در اینجا دقت داشته باشید پلاگین نصب می شود اما ممکن است پلاگین فعال نشود.
  6. پس از اطمینان از فعال بودن پلاگین و ذخیره تنظیمات، به انتهای تمام URL ها پسوند /amp/ را اضافه کنید.
  7. پس فعال سازی AMP، حالا از صحت کارکرد آن مطمئن شوید. در سایت https://validator.ampproject.org/ می توانید فعال بودن آن را چک کنید.

 

علاقه کاربران اینترنت و از جمله کاربران بالقوه وب سایت شما به سرعت بالا بارگذاری وب ‌سایت‌ ها، باعث رشد استفاده از  AMP شده است. با توجه به سابقه گوگل در بهینه سازی، می توانیم منتظر بهبود های بیشتری در این زمینه باشیم. نسخه ای که هم ‌اکنون در اختیار توسعه ‌دهندگان وب قرار دارد، خود می ‌تواند نیاز های صاحبان وبسایت‌ های مختلف را تا حد بسیار زیادی برآورده کند.

شما هم می توانید با فعال سازی AMP برای وب سایتتان بازده را بالا ببرید و تعامل خود را با کاربران و مخاطبان سایت خود بهتر کنید.

نظر شما دربارهAMP  چیست؟ آیا به اندازه کافی کارآمد؟ چه مشکلاتی از AMP می دانید؟

  • seo kar seo kar

google bert

seo

سئو

گوگل

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی