سئو کار سایت

بهترین سئو کار سایت

سئو کار سایت

بهترین سئو کار سایت

سئو سایت خود را از ما بخواهید

طبقه بندی موضوعی

گوگل پنگوئن
برای مقابله با خرید بک لینک و جلوگیری از تکنیک های سئو سیاه، گوگل الگوریتم پنگوئن را معرفی کرد. این الگوریتم باعث بهبودی رتبه سایت های ارگانیک و پایین آوردن رتبه سایت های  که سئوی نامتعارف انجام می دادند، می شد.

Matt Cutts، رئیس تیم وب اسپم گوگل، با توییتی الگوریتم پنگوئن (وب اسپم) را به رسماً معرفی کرد. برای علت انتخاب نام پنگوئن  هیچ دلیل رسمی و منطقی ای از سمت گوگل ارائه نشده است.

معرفی الگوریتم پنگوئن باعث از بین رفتن تاثیر حجم لینک ها و پیوند ها در تعیین امتیاز یک صفحه وب هنگام خزیدن ، فهرست شدن و تجزیه و تحلیل توسط Google شد تا از بالا آمدن رتبه صفحاتی با محتوای کم کیفیت و غیر ارگانیک جلوگیری شود.

 

پنگوئن چیست؟

با معرفی پنگوئن گوگل به دستکاری نتایج جست و جو و رتبه بندی از طریق تکنیک های کلاه اعلام جنگ کرد. الگوریتم پنگوئن ابزاری است تا از روش های غیر طبیعی از قبیل لینک سازی اسپم برای کسب رتبه بالا جلوگیری شود. پنگوئن در فاصله های زمانی متفاوت با مراجعه به صفحات، با بررسی و تحلیل آن ها، سایت هایی که از روش های نامتعارف یا غیر طبیعی استفاده می کنند را شناسایی و جریمه می کند.

قبل از معرفی الگوریتم پنگوئن، تعداد لینک های کسب شده سایت نقش مهم تری را در امتیازدهی به وب سایت داشت. به عبارت دیگر قبل از پنگوئن، وب سایت ها هر جه تعداد لینک بیشتری داشتند، توجه بیشتری به آن ها می شد و بدون توجه به کیفیت محتوای وبسایت رتبه بندی می شد.

 

وظیفه الگوریتم پنگوئن

مبارزه ی گوگل با کیفیت پایین محتوای تولیدی با الگوریتم پاندا آغاز شد؛ در واقع الگوریتم پنگوئن جهت یاری در این جنگ طراحی شد. در کنفرانس SMX Advanced  سال 2012 Matt Cutts گفت: این الگوریتم ها برای مقابله با محتوای بی کیفیت و ضعیف تعریف شده اند، این مبارزه با الگوریتم پاندا شروع شد. اما متوجه شدیم که هنوز تعداد زیادی از صفحات، اسپم هستند؛ پنگوئن برای مقابله با این صفحات طراحی شده است.
مت کاتس

پنگوئن با تجزیه و تحلیل انواع لینک هایی که از وب سایت های مختلف به دست می آورند، تلاش می کند تا مطمئن شود که لینک ها طبیعی، معتبر و مرتبط هستند. فقط لینک های ورودی یک سایت توسط پنگوئن بررسی می شوند. 

هدف اصلی الگوریتم پنگوئن، کاهش تاثیر روش های سئو کلاه سیاه و به دست گرفتن کنترل اوضاع بود. با درک فرآیند دریافت لینک ها، پنگوئن رتبه وب سایت هایی که لینک های طبیعی و معتبر دارند را ارتقاء می دهد و رتبه وب سایت هایی که لینک های اسپم و ساختگی دارند را تنزل می دهد.

 

مبارزه با تکرار کلمه کلیدی

هدف اصلی الگوریتم پنگوئن بررسی سلامت لینک های کسب شده وب سایت ها بوده است ولی یکی از وظایف جانبی آن مبارزه با keyword stuffing (تکرار کلمات کلیدی) است. در گذشته برای آن که کسب جایگاه بالا در نتایج جست و جوی گوگل کافی بود تا عبارت مورد نظر خود را با درصد مشخصی در محتوا تکرار کنیم.

توجه بیش از ‌اندازه متخصصینِ سئو به keyword stuffing موجب شد تا گوگل بمباران کلمه کلیدی را به عنوان یکی از تکنیک های سئو کلاه سیاه بشناسد. الگوریتم پنگوئن صفحاتی که از بمباران کلیدی استفاده کرده اند را شناسایی و مجازات می کند.

 

به روز رسانی‌های الگوریتم پنگوئن

اجرای الگوریتم پنگوئن برای اولین بار باعث تغییرات اساسی در نتایج جست و جو شد. طبق آمار رسمی الگوریتم پنگوئن به صورت مستقیم در 3 درصد از نتایج، تاثیر داشت. تغییرات الگوریتم پنگوئن به صورت مرحله ای بود و با هر بروز‌رسانی تاثیر این الگوریتم بیشتر شد. یکی از مهم ترین بروز رسانی‌ های پنگوئن در ماه مه 2013 بود؛ با این بروزرسانی تاثیر الگوریتم پنگوئن 2 تا 3 درصد بیشتر شد.

برای این الگوریتم بروز‌رسانی های با ارزشی ارائه شد. تغییرات و بهبود های زیادی در این الگوریتم شکل گرفت. بسیاری از بروزرسانی ها، معرفی نشدند و فقط تعداد کمی به طور رسمی معرفی شدند.

 

تـاریخچه بروزرسانی های الگوریتم پنگوئن

معرفی الگوریتم v1.1

با انتشار پنگوئن v1.1 در تاریخ 26 مارس 2012 وبسایت هایی که به سرعت اقدام به حذف لینک های اسپم کرده بودند، مورد بخشش قرار گرفتند اما بسیاری از وب سایت هایی که در مرحله اول انتشار تحت تاثیر بودند به دام افتادند.

 

پنگوئن v1.2

این بروزرسانی نتایج جست و جو در زبان های دیگر را تحت تاثیر قرار داد. تا قبل 5 می 2012 این بروزرسانی تنها سایت هایی که به زبان انگلیسی  بودند را تحت تاثیر قرار می داد.

 

پنگوئن  v2.0

این بروزرسانی الگوریتم را ترمیم کرد و نحوه تاثیرگذاری در نتایج جست و جو را تحت تغییر داد. پنگوئن V2.0 در 22 می 2013 معرفی شد. این بروزرسانی روی 2 الی 3 درصد از نتایج متاثر شد تا گوگل از صفحه اصلی و دسته بندی های مهم وبسایت ها پیشتر برود و همه صفحات وب سایت ها را برای پیدا کردن لینک سازی اسپم بررسی کند.

 

پنگوئن  v2.1

پس از بروز‌رسانی نسخه v2.0 این الگوریتم نیاز به تصحیح داشت. بروزرسانی v2.1 (4 اکتبر 2013) 1 درصد بیشتر نتایج را در بر گرفت.

 

پنگوئن v3.0

تغییراتی در بانک اطلاعاتی گوگل و الگوریتم بروزرسانی V3.0 پنگوئن (17 اکتبر 2014)  ایجاد کرد. از این بروزرسانی به عنوان بروزرسانی گسترده یاد شده است، اما تغییری در هسته انجام نشد.

بسیاری از وب سایت هایی که نسبت به جبران اشتباهات خود اقدام کرده بودند را بخشیده شدند و رتبه های آن ها را بازگردانده شد. طبق روال وبسایت هایی که از پنگوئن در امان مانده بودند به علت استفاده از روش های سئو کلاه سیاه در دام گرفتار پنگوئن شدند.

 

پنگوئن  v4.0

2 سال بعد از بروز‌رسانی V3.0 الگوریتم پنگوئن (23 سپتامبر 2016)، آخرین بروزرسانی عرضه شد. با انتشار این بروز‌رسانی الگوریتم پنگوئن به هسته اصلی اضافه شد. شاید فکر کنید که با اضافه شدن پنگوئن به هسته گوگل، وظایف آن تغییر کرده است، نه؛ در اصل نگاه گوگل نسبت به این الگوریتم تغییر کرده است.

با تغییراتی که در v4.0 پنگوئن صورت گرفت، نظر گوگل در مورد سایت های اسپم کننده تغییر کرد. بعد از این بروزرسانی  از بین بردن اثر لینک های کم اعتبار و بی اعتبار در دستور کار قرار گرفت. گوگل سعی می کند تا حدالامکان از مجازات وب سایت ها صرف نظر کند.

 

بعد از سپتامبر 2016 هیچ بروزرسانی رسمی برای پنگوئن اعلان نشد. با تغییرات اساسی در الگوریتم گوگل دیگر نیازی به آپدیت های مرحله ای نبوده و نتایج جست و جو به صورت آنی بررسی و عرضه می شوند.

 

آیا بازگشت رتبه سایت امکان پذیر است؟

در برخی موارد وب سایت ها حتی بعد از پاکسازی لینک های اسپم، باز هم دچار بازگشت رتبه نشدند. عوامل زیادی ممکن است وجود داشته باشد، مثل:

  • ترافیک و رتبه از طریق بک لینک های مشکوک است و نامعتبر به دست آمده باشد.
  • بعد از حذف کردن لینک های اسپم تلاشی برای کسب لینک‌ های طبیعی و معتبر نشود.
  • بک لینک های منفی و اشتباه حذف نشوند یا لینک های اسپم به مقدار کافی حذف نشده باشند.
  • مشکل به طور کلی به خاطر لینک های اسپم نباشد.


این امکان وجود دارد که شما با خرید لینک های مشکوک رتبه خوبی  به دست آورده باشید؛ بعد از گذراندن دوران جریمه و در نهایت بخشش نباید دوباره انتظار کسب رتبه های بالاتر را داشته باشید.

از مشکلات به وجود آمده برای وبمستران می توان به مشکل تعیین ارزش لینک ها اشاره کرد. به همین دلیل وبمستران  مجبور می شدند که تمام لینک های خود اعم از بی ارزش و با ارزش را بی ثمر کنند. نتیجه این ناتوانی در ارزش گذاری لینک ها، حذف با ارزشی هستند که به جایگاه سایت کمک می کنند.

 

اشتباهات رایج

در علم سئو همیشه فرضیات زیادی مطرح وچود دارد، و به طبع این فرضیات برای الگوریتم های گوگل نیز مطرح می شوند.

چند مورد از اشتباه های شایع درباره الگوریتم پنگوئن:

 

  1. یاد کردن از الگوریتم پنگوئن با عنوان جریمه پنگوئن، یکی از بزرگترین اشتباهات است، پنگوئن یک جریمه کننده نیست. بلکه پنگوئن جزئی از هسته اصلی گوگل است.

 

  1. اشتباه شایع دیگر این است که گوگل در صورتی که شما را جریمه کند، به شما اعلام می کند. گوگل سرچ کنسول تنها راه ارتباطی با گوگل است و هیچ اطلاعاتی در مورد اعمال الگوریتم پنگوئن نمی دهد.

 

  1. روش های زیادی برای بی اثر کردن لینک های اسپم و مخرب وجود دارد، اما باید بدانید که بخشیده شدن توسط گوگل، نیازمند هزینه و زمان زیادی است.

به نسبت لینک های معتبر به لینک های اسپم و مخرب باید توجه شود. شما نباید تمام توجه خود را به سمت حذف لینک های مخرب دهید بلکه در کنار حذف لینک های مخرب، در کسب لینک های با کیفیت سعی و تلاش کنید. با این کار می توانید به بازگشت به جایگاه خود کمک زیادی کنید.

 

  1. با اینکه رهایی از جریمه الگوریتم پنگوئن کاری زمان بر و هزینه دار است اما در صورت داشتن عملکرد خوب و مناسب می توانید مورد بخشش گوگل قرار بگیرید.

 

از ابزار Disavow در پنل گوگل سرچ کنسول که یکی از بهترین ابزار های بی اثر کردن لینک های مخرب است، می توانید استفاده کنید.

 

شما اگر تجربه ای از گرفتار شدن در دام پنگوئن دارید، لطفا با ما در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

  • seo kar seo kar

الگوریتم گوگل

سئو

پنگوئن

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی